Useimpien tarjoamiemme ratkaisujen pohjana on jonkinlainen tapahtumarakenne vaikka erilaisten päällystevaihtoehtojen ansiosta tapahtumavieras ei itse rakennetta välttämättä koskaan näkisikään.

Lavakorokkeet

Lavakoroke on keskeinen elementti lähes tapahtumassa kuin tapahtumassa. Käyttämämme esiintymislavajärjestelmä taittuu moneen: valmiit ratkaisut catwalkeihin, portaisiin, helmakankaisiin, kaiteisiin ja lavan matottamiseen mahdollistavat vaikuttavat lavarakenteet nopeasti ja turvallisesti. Tukevia lavaelementtejä on erialisten päällystevaihtoehtojen ansiosta mahdollista käyttää myös esimerkiksi DJ-pöytinä ja baaritiskeinä.

Tutustu lavakorokevalikoimaamme Tapahtumavuokraamossa

Trussirakenteet

Ylhäältä tai alhaalta tuetut trussilinjat tai monimutkaisemmat kehikot, yksittäiset trussitoteemit tai niistä muodostetut portit… alumiinitrussi soveltuu lukemattomiin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja soveltuu niin tapahtumatekniikan kuin somisteidenkin tukirakenteeksi.

Tutustu trussivalikoimaamme Tapahtumavuokraamossa.

Nopeasti pystytettävät popup-teltat soveltuvat moneen käyttöön niin huoltotelttoina festivaalilavan ympäristössä kuin ilman seiniä tarjoten katoksena varjoa puutarhajuhlissakin.

Tutustu telttavalikoimaamme Tapahtumavuokraamossa.