Tarjoamme kattavan valikoiman tapahtumatekniikka-alan palveluita monenlaisiin tapahtumiin.

Yritystapahtumat ja messut

Seminaarit, kokoukset, lanseeraukset, promootiot, gaalat ja vuosijuhlat ovat esimerkkejä tyypillisistä yritystapahtumista. Laadukas ja toimintavarma tekniikka antaa soihdun tapahtuman viestille – koosta ja kohderyhmästä riippumatta.

Olemme tuottaneet niin kokonaisia messutapahtumia kuin yksittäisiä messuosastojakin. Messuosastototeutuksiemme pohjana ovat ympäristöystävälliset, uudelleenkäytettävät elementit: siistit trussirakenteet, korotetut lattiat ja erilaiset videopinnat mahdollistavat vaikuttavan lopputuloksen ilman kertakäyttöistä jätevuorta.

Taikaverstaan ammattitaitoinen henkilökunta, huippuluokan kalusto ja hiottu tuotantoprosessi pitävät huolta siitä, että tapahtumanne viesti näkyy ja kuuluu.

Kulttuuri- ja urheilutapahtumat

Kulttuuritapahtumat tarjoilevat viihdettä ja elämyksiä joissa tekniikka voi taiteellisesta visiosta riippuen joko loistaa itsessään tai vahvistaa muiden taidemuotojen sykähdyttävyyttä.

Yleisön koosta riippuen kaikki konsertit hyötyvät laadukkaasta äänentoistosta ja paras konserttiäänentoisto on se, jonka olemassaoloon ei edes kiinnitä huomiota. Ammattitaitoiset ääniteknikkomme suunnittelevat ja virittävät äänentoistojärjestelmän tukemaan esitettävää musiikkilajia optimaalisella tavalla.

Kunkin urheilulajin erityisvaatimukset asettavat usein rajoitteita käytettävissä oleville teknisille ratkaisuille. Kokeneiden suunnittelijoidemme avulla saatte yhdistettyä varsinaisen urheilusuorituksen ja nykypäivän kasvavan kysynnän tavoille viihteellistää urheilua aiempaa enemmän.

Hybriditapahtumat

Tapahtuman välittäminen laajemmalle yleisölle nettistriiminä muodostunut kiinteäksi osaksi yhä useamman tapahtuman toteutusta. Etäpuhujat, satelliittitapahtumat ja erilaiset interaktiiviset osallistamiskeinot ovat tapoja luoda uudenlaisia tapahtumakokemuksia turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.