Korkealaatuinen äänentoisto on intohimomme. Äänentoistoratkaisujemme selkärankana on maailman johtaviin äänentoistolaitevalmistajiin kuuluvan L-Acousticsin tuotevalikoima sekä sen käyttöön valmistajan sertifioimat äänijärjestelmäteknikot. Huippuluokan kaiutinjärjestelmän kaveriksi tarjoamme laadukkaat ja luotettavat Shure ULX-D -langattomat mikrofonit suurempaankin tarpeeseen.

Mallintaminen

Mallinnamme vähänkin monimutkaisemmat kaiutinjärjestelmät Soundvision-ohjelmistolla, jossa tapahtumatilasta luodussa virtuaalimallissa hiotaan kuhunkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisin ratkaisu. Fysiikan lakien kanssa tasapainoiltaessa joudutaan välillä turvautumaan kompromisseihin, mutta etukäteissuunnittelulla optimointia voidaan tehdä yhteistyössä asiakkaan kanssa jo hyvissä ajoin ennen lastausovien avaamista.

Mittaaminen

Varmistamme äänentoistojärjestelmän suunnittelun onnistumisen tarvittaessa ennen tapahtumaa suoritettavilla mittauksilla ja viritämme järjestelmän käyttötarkoituksen kannalta parhaaseen soundiin. Kokeneet äänijärjestelmäteknikkomme suorittavat tarvittaessa myös tapahtuman aikaiset melumittaukset, joilla varmistetaan turvallinen, viihtyisä ja viranomaisvaatimukset täyttävä tapahtumakokemus.

Monitorointi

Tapahtuma-alueella saattaa nykypäivänä olla kymmeniä tai jopa satoja radiolaitteita – tapahtumavieraiden matkapuhelimista puhumattakaan. Toimijoiden välinen taajuuskoordinointi pitää huolta siitä että langattomat mikrofonit, korvamonitorointijärjestelmät ja muut esityksen kulkuun vaikuttavat laitteet toimivat häiriöittä. Suunnittelijamme vastaavat tarvittaessa etukäteen radiotaajuuskoordinoinnista tapahtuma-alueella ja järjestelmäteknikkomme monitoroivat ilmatilaa tapahtuman aikana.

Tutustu audiolaitteiden valikoimaamme Tapahtumavuokraamossa.