Valaistuksen merkityksen tapahtuman ilmeelle huomaa viimeistään siinä kohtaa kun tapahtuman päätyttyä tilan siivousvalot syttyvät. Huolellisesti suunniteltu valaistus ohjaa tapahtumavieraiden huomion luontevasti haluttuihin kohteisiin.

Somistusvalaistus

Somistusvalaistus voidaan toteuttaa niin esiintymislavalle kuin mihin tahansa muuhunkin tilaan. Tavoitteena on luoda tapahtumaa, kohtausta, musiikkiesitystä tai muuta tilannetta tukeva visuaalinen ilme. Hämärästi valaistu rentouttava lounge tai musiikin tahtiin vilkkuvat värivalot vahvistavat niitä tunteita joita tapahtumavieraille halutaan tilanteella luoda.

Esiintyjävalaistus

Riittävän hyvin valaistut esiintyjän kasvot tehostavat yleisön kuuleman viestin ymmärrystä. Laadukkaasta etuvalaistuksesta ei siis kannata tinkiä. Vastaavasti lavan takavalaistus auttaa nostamaan esiintyjät irti taustasta varsinkin kamerakuvassa.

Esiintyjävalaistuksesta on hyötyä valoisassakin tilassa. Varsinkin kameroiden kanssa ikkunoista lankeavaa päivänvaloa tai tilan omaa yleisvalaistusta saattaa olla tarpeen tasapainottaa vastakkaisesta suunnasta tapahtumaa varten toteutettavalla keinovalolla.

Arkkitehtuurivalaistus

Erilaisten julkisivujen arkkitehtuurivalaisu on vaikuttava tapa luoda visuaalinen elämys tapahtumavieraiden lisäksi myös ohikulkijoille: yrityksen brändiväreissä hehkuva rakennus ei jää huomaamatta.

Tutustu valolaitteiden valikoimaamme Tapahtumavuokraamossa.