Valjastamme ammattitaitomme tuotantonne käyttöön suunnittelupöydältä tapahtumapaikalle.

Suunnittelu lähtee tarpeidenne kartoittamisesta: mitä tapahtumalla halutaan saavuttaa, miten me voimme edesauttaa tavoitteen toteutumista, mitä tapahtumapaikalla on mahdollisesti valmiina – nämä kysymykset ovat suunnitteluprosessimme keskiössä.

Huolellisesti laadittu aikataulu varmistaa että oikeat asiat tapahtuvat oikeaan aikaan ja että rajallinen aika käytetään tehokkaasti: on ammattiylpeytemme että esirippu nousee luvattuun aikaan – joka kerta.

Dramaturgia

Jokaisella tapahtumalla on draaman kaari vaikka lavalla ei näyttelijöitä olisikaan. Oikeilla valinnoilla kävijöiden kokemusta voidaan ohjailla tapahtuman punaisen langan mukana: äänimaisema yleisön saapuessa, valon ja varjon kontrasti sekä tapahtuman visuaalinen ilme väreineen virittävät ihmiset kuuntelemaan välitettävää sanomaa seminaarissa siinä missä teatterissakin. Suunnittelijamme ovat kokeneita myös teatteritaiteellisen suunnittelun parissa ja hyödyntävät mielellään osaamistaan tehdäkseen tapahtumastanne vielä vähän sykähdyttävämmän.

Mallintaminen

Käytämme suunnittelun tukena alan johtavia mallinnusympäristöjä, joiden avulla varmistetaan teknisten järjestelmien oikea mitoitus ja yhteensopivuus. Omaa työtämme tukevan materiaalin lisäksi kykenemme samoilla työkaluilla muotoilemaan selkeitä dokumentteja myös muiden tapahtuman tuotannon toimijoiden tarpeiden mukaan: piirrämme tarvittaessa puhtaaksi niin pöytäkartat kuin poistumisreittisuunnitelmatkin.

Yksinkertaisimmillaan tapahtuman suunnitelma syntyy sijoittelemalla elementtejä mittakaavassa olevalle pohjapiirrokselle, monimutkaisimmillaan tapahtuman visuaalista ilmettä voidaan demonstroida etukäteen viemällä tapahtumatilasta tehty malli VR-ympäristöön jossa tilaajalla on mahdollisuus katsella tilassa vapaasti ympärilleen. Käytössämme on jatkuvasti kasvava kirjasto malleja tapahtumatiloista joissa usein työskentelemme.

Tuotanto

Tapahtuman tekninen tuotanto on palapeli, jossa tapahtumaformaatin tarpeet, tilaajan toiveet sekä mahdollinen taiteellinen visio, tapahtumapaikan erityispiirteet ja budjettirajoitteet kootaan onnistuneeksi kokonaisuudeksi.

Ammattitaitoinen tuotantohenkilökuntamme on tukenanne tarvittaessa tuotannon jokaisessa vaiheessa aina lavan visuaalisen ilmeen lyijykynähahmotelmista encoren viimeiseen nuottiin – unohtamatta tapahtuman jälkitöitä joilla varmistetaan onnistuminen myös seuraavana vuonna.

Laaja-alainen tapahtuma-alan kokemus tarkoittaa, että pystymme olemaan avuksi myös yleisemmissä tapahtumajärjestämiseen liittyvissä kysymyksissä: jos on jotain mitä emme tiedä, on hyvä todennäköisyys että tunnemme jonkun joka tietää!